document.captureEvents(Event.MOUSEDOWN); document.onmousedown=dis_rightclickNS; } else if (document.all&&!document.getElementById){ document.onmousedown=dis_rightclickIE; } document.oncontextmenu=new Function("alert(msg_box);return false")

Onsdag

Igår hade jag det jobbigaste idrottspasset någonsin! Vi tränade mage, rygg och benen. Så idag har jag en fruktansvärt träningsverk i lår, mage och rygg. Ser ut om Quasimodo när jag går. Helt seriöst.
Och vi har äntligen börjat klippa i skolan, det är fett kul och längtar verkligen tills jag är så bra på det att jag kan klippa mig själv och andra osv.

Desperate Housewives

Har kollat mycket på Desperate Housewives på senaste, och den är riktigt bra faktiskt.
Imorgon åker min syster till England för att jobba, och hon kommer antagligen att stanna där i ett år. Känns lite konstigt, men det blir säkert bra!
På tisdag eller onsdag så är det skolfoto, tror/hoppas på onsdag, eftersom vi bara har idrott på tisdag och då får jag ha kvar min sov morgon.
Och det som hänt i helgen är att jag har varit med Mattias och så har jag blekt mitt hår ännu mera för någon timma sedan. Så jag hoppas att hela håret är mer blont och inte 3 olika färger längre.
 
Så såg håret ut nyss, så nu är det ännu blondare.

RSS 2.0