document.captureEvents(Event.MOUSEDOWN); document.onmousedown=dis_rightclickNS; } else if (document.all&&!document.getElementById){ document.onmousedown=dis_rightclickIE; } document.oncontextmenu=new Function("alert(msg_box);return false")

Oops!

Jag har ju glömt att skriva att jag och Mattias blev tillsammans igen för sådär två månader sedan ungefär, lite pinsamt faktiskt..

Slänger in en bild på oss två som togs för ett år sedan bara för det!

Man ser mina trosor, vad vackert ..




Sommaren är redan här! Gick till och med omkring med shorts och linne här hemma, det är inte vanlig!
Och bara för att jag hade mitt fönster öppet utan flugnät för så är det massa flugor på mina armar just nu, det kittlas hihih. Hade helt glömt bort att flugor ens fanns. Jag slår vad om att de kommer driva mig till vansinne inatt.
Jag och systra mi' åkte också in till lilla Vårgårda runt åtta tiden för att köpa glass och lite annat smått & gott. Konstigt att jag är så smal även fast jag äter och dricker så mycket chips, godis, cola osv.

Hår modell för en dag!

Idag så har jag varit hår modell för min kompis som är frisör.
Det var riktigt kul och frisyren blev grymt fräck!
Men iaf så kom jag och min vän till hennes skola och då färgade vi minutväxt och lade i mer rött i luggen och efter det så fixade hon frisyren. Färgningen + frisyren tog ca 6 timmar. Helt sinnessick !
Men det är så mycket hårspray i att jag inte orkat reda ut frisyren, så jag kommer sova med en mössa inatt och hoppas på att det är någorlunda fint som det är nu imorgon, hihih.
Fick gå catwalk när vi var klara också, för frisör klassens nära och kära tror jag. Det var ändå rätt så kul.
Hälsade på min käre farmor efter uppvisningen också, mycket trevligt. Hon är allt en go tant, hon sitter alltid och skrattar när jag sätter på en rolig katt eller hund video på youtube.
Imorgon är det hälften kultur dag och hälften skoljogg i skolan, jag ska gå. Ska se om jag kan få med mig en annan latmask att gå med mig så jag slipper gå där och känna mig "forever alone".
Blev inga speciellt bra bilder med mobilen men slänger upp några bilder ändå!
Känns lite elakt att ladda upp denna bild när det är folk i bakgrunden, ajdå.
Det är ju inte det bästa ljuset kan man ju säga, men man ser iaf lite av
hur det ser ut.

Så hur tycker ni att det blev?

RSS 2.0