document.captureEvents(Event.MOUSEDOWN); document.onmousedown=dis_rightclickNS; } else if (document.all&&!document.getElementById){ document.onmousedown=dis_rightclickIE; } document.oncontextmenu=new Function("alert(msg_box);return false")

En vecka kvar!

Det är knappt en vecka kvar till Silverstein & We Are The Ocean, awesome!


Inte pallat blogga, men det har inte hänt så jätte mycket i veckan. Var med en kompis i måndags, och tisdagen var jag på info om valpkurs, och i torsdags var jag på valpkursen med Kovo. Det gick verkligen inte bra eftersom min hund är väldigt miljökänslig och har aldrig varit med så många hundar på en gång, och eftersom han är väldigt stark + att vårat koppel är gjort av ett konstigt material, så fick jag blåsor på händerna när han försökte dra iväg. Aj!
Dessutom, tycker jag det är väldigt dåligt att man bara får 1000 spänn i barnbidrag. Tror riksdagen (eller vilka det nu är som bestämmer det) verkligen ska man verkligen ha råd med kläder, underhåll och mat med det? Nej, det har man inte. Och nu är det ganska svårt att hitta sommarjobb med.
Men nu ska jag inte klaga mer, det är bara drygt. :)

Knasig morgon!

Jag är en timma före min tid. För jag gick upp en hel timma innan jag skulle gått upp, så jag hade kunnat sova en timma till. Och detta märkte jag när jag väntade på bussen... känner mig lyckad.
Jag har iallafall hunnit gå ut på en morgon promenad med min hund idag för det.
Men nu ska jag kolla på How I Met Your Mother tills jag faktiskt ska iväg till skolan.

Stay down, case dismissed!

Hade en awesome dag i Alingsås med bästa vän!
Vi blåste faktiskt såpbubblor och jag tänkte lägga upp en film men tror den blev lite för lång för att någon ska orka se igenom hela ändå. :c

Studiedag.

Det börjar bli varmt nu ju, awesome!

Jag har studiedag imorgon, det känns bra. Och imorgon halv fem så drar jag mig till Alingsås och träffas Malin! Kommer bli grymt kul för det var ett tag sedan jag träffade henne.
På onsdag är det nationellt prov i biologi, vilket antagligen inte kommer gå så bra för jag är sämst på NO.
Åh, just det!
Den 30e mars ska jag på Silversteins konsert i Göteborg & den 24e april så blir det Parkway Drive, jag är verkligen taggad!

Silverstein



Parkway Drive

Vår!

Damn, vilket härligt väder det är idag! Känner verkligen att det börjar bli vår nu, så jag hoppas att det håller i sig!
Fredag idag, och för mig så blir det myskväll hemma med chips och coca cola och ansiktsmask. Men innan jag börjar "lyxa" till det så ska jag faktiskt träna yoga. Älskar att hålla på med yoga för jag känner mig verklgien avslappnad efter, och det är ju inget i springande i själva träníngen vilket är väldigt härligt. :d
Slänger upp en bild jag tog nyss.


RSS 2.0