document.captureEvents(Event.MOUSEDOWN); document.onmousedown=dis_rightclickNS; } else if (document.all&&!document.getElementById){ document.onmousedown=dis_rightclickIE; } document.oncontextmenu=new Function("alert(msg_box);return false")

hejdååååååååå :D:D:D

" Kod för att importera min blogg till Nattstad: 9774952014 "

Sömnproblem

Spelade Sims 2 och dum som jag var glömde jag av tiden så helt plötsligt var klockan redan 2. Och nu kan jag inte sova.

Imorgon så har jag en tid hos tandläkaren 13.10, och jag hoppas verkligen att de kan göra något åt min tand som växer snett innan den växt ut, så att jag inte ser ut som Frankenstein. Tror dock inte att de kan göra något åt den innan den växt ut, men hoppas kan man ju alltid!
Efter jag har varit hos tandläkaren, however, så ska jag ta tåget 14.18 till Göteborg för att träffa Bästis! Vi ska väl kanske fika och sedan hem till henne i Kvinnestad!
Men nu ska jag försöka sova igen, så godnaaatt!



2 års dag!

Igår hade jag och Mattias 2 års dag, så på kvällen så tog han mig till en asiatiskt resturang i Alingsås som hette något i stil med Mei Wei. Den hade fruktansvärt god mat!

Han var också supergullig och gav mig ett jättefint silver armband när vi väntade på förrätten. Han är så söt!

 


Äventyr med fader & syster

Vissa av de nya kläderna ligger i tvätten så lägger upp bild på dem en annan gång istället!


Denna dag började med attjag vaknade 20 min försent, för min mobil är lurig och vill inte alltid väcka mig, men som "tur" är så ramlade min hund ner ur sängen så jag vaknade. Fast han skadade sig inte, som tur är! :)

Åkte till Vårgårda vid 10, med min pappa & syster, för att ta buss till Alingsås som gick 10.25. Efter det pendel till Göteborg, och efter det lite olika bussresor till Biltema! Pappa skulle bara ha lite bildelar så när vi var klara där (vilket var runt ett) så åkte vi med pendeln till Alingsås. Åt pommes på station och så vätade vi på bussen i en halvtimme för att begte oss till Vårgårda där bilen befann sig. En himlans mycket åkande tycker jag!


Tror att min älskling ska komma hit ut till mig snart, jag hoppas det i alla fall! 

 
 

Emmure

Ligger och lyssnar på Emmure i hörlurar med en sovande hund brevid mig. Så söt är min lilla bebis. 

Fyllde ju 16 i onsdags, den 26:e december, helt sjukt. Känns ibland som att det var igår jag bara var 8 år, haha. 
Men får ju börja övningsköra nu och det är ju inget negativt med det inte, ser riktigt fram emot det!
Men i varje fall, så var jag i Göteborg i lördags och shoppade med bästa Sophie. Hittade massa snygga kläder som jag får lägga upp bild på imorgon eller så. 
Sen kan jag ju också tilläga att det är helt sjukt att det är 2013. Jorden gick inte under 2012, förvånande! Iallafall så tillbringade jag min nyår hemma hos Mattias och hade en mysig kväll med hans lilla familj. 

Men nu måste jag börja söka jobb och tänka ut om jag antingen vill bli frisör eller något med djur, typ djurskötare, tills den 7:e januari. Tough call! 
 
Lägger upp en bild på mig som jag tog lite snabbt på julafton, moaha. 


RSS 2.0